مجید یعقوبی گفت: از هر هکتار زعفران بیش از ۴ کیلوگرم برداشت میشود که دوره برداشت آن دو تا سه هفته است.
او با بیان اینکه هر هکتار زعفران حدود ۲۰۰ نفر کارگر در روز، برای مرحله داشت و برداشت نیاز دارد، افزود: حداکثر نیروی کاری در فصل برداشت گل مورد نیاز است.
یعقوبی اظهار کرد: زعفران تولیدی در شهرستان آباده به دلیل شرایط اقلیمی از کیفیت مطلوبی برخوردار است که با توجه به نیاز آبی کم، سودآوری خوب و اشتغالزایی مناسب توسعه کاشت این گیاه در دستور کار قرار دارد.
مدیرجهادکشاورزی شهرستان آباده بیان کرد: زعفران در سطح ۱۲ هکتار از این شهرستان کشت شده که پیش بینی میشود تولیدی معادل ۴۵ کیلوگرم را داشته باشد.
منبع: ایانا
ارسال نظر